Testreis Solden 2017

Ski en Snowboard Testevent 2017 van 5 tot/met 7 november en jij kan mee!     (wel snel boeken want vol=vol)

Reis met Klein Oostenrijk is volgeboekt! Je kan nog wel het event boeken bij Pharos reizen vul wel onder extra vermelding "Klein Oostenrijk" in.  (link naar Pharos)

Wil jij ook eens de allernieuwste materialen vergelijken en uittesten, ga dan dit jaar ook met ons mee. We reizen zaterdag 4 november per auto, onderling te regelen, naar ons hotel in Solden om zo zondagochtend uitgerust en fris op de piste te staan. Zondag worden exclusieve ski's en snowboards van Klein Oostenrijken getest. Maandag kunnen we overdag volop testen, genieten, eten en proosten. Dinsdag wordt er uiteraard ook nog uitgebreid getest om vervolgens in de loop van de middag weer af te reizen richting huis.
 
Deze reis is voor iedereen die nieuwsgierig is naar de soms kleine verschillen in de diverse ski”s en snowboards die qua beleving toch een groot verschil kunnen maken.
 
Alle ski- en snowboardmerken zijn tijdens deze dagen vertegenwoordigd en stellen de nieuwe modellen ter beschikking om te testen. Voor ons ieder jaar heel belangrijk om zo vanuit eigen ervaring onze klanten goed te adviseren en informeren.
 
Wil je mee stuur ons dan een e-mail dan nemen we contact op, klik voor meer  informatie of gelijk al boeken op onderstaande link. Boeking na 30 augustus is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

 

Vanaf 1 september is Klein Oostenrijk weer open.  Kom langs, wij adviseren je graag!  Team Klein Oostenrijk