Meer..
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'OK' te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
 

Online 24/7 open, klik hier voor alle openingstijden10 ELAN PRODIGY

10 ELAN PRODIGY

Meer productfoto's en video's

 • 10 ELAN PRODIGY

Als het aankomt op freestyle snowboarding is er geen serie completer dan de Prodigy serie. Het combineert een jib kern, technologie en V2R sidewalls, wat resulteert in een vloeiende ride met superieure pop en reactiesnelheid die de Prodigy perfect maken voor all terrain freestyle dominantie. Wat je ook nodig hebt, de Prodigy heeft het!


meer info...

* Vereiste velden

Normale prijs: € 319,95

Special Price € 223,95

Details

+ Schuine V2R Sidewalls, met een zachter materiaal in de nose en tail voor soepele jibs en presses + Boomer stance, geeft de rider nog meer fine tunings potentieel + C60 zorgt voor de optimale combinatie tussen flex en torsie + Jib A mix van super duurzaam populier maakt deze kern net zo comfortabel in het park als op rails + Mach 8 Basede ultra hoge moleculaire massa van deze base zorgt ervoor dat hij goed presteert in alle sneeuwcondities

Aanvullende Informatie

Sku 8293
Ski / Snowboard shape Zero camber
Ski / Snowboard direction True twin
Ski / Snowboard type Freestyle, Street
Belag Extruded

Waarom Klein Oostenrijk?

 • Gratis verzenden
  Wanneer je voor minimaal €100,00 besteld verzenden wij je order gratis.
 • Uit voorraad leverbaar
  Alles wat je op onze website kunt bestellen wordt direct uit onze winkelvoorraad geleverd. Mocht er onverhoopt toch iets uitverkocht zijn hebben wij altijd een passend alternatief.
 • Uitgebreid advies
  Klein Oostenrijk niet voor niets aanbevolen door de Nederlandse Ski Vereniging en Europeesche Verzekering.

  Al meer dan 25 jaar door de grote kennis, de service en het assortiment aanbevolen! Vragen over een product? Bel ons gewoon even op telefoonnummer, 030-2250812