Meer..
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'OK' te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
 

Online 24/7 open, klik hier voor alle openingstijden10 ELAN RAM

10 ELAN RAM

Meer productfoto's en video's

 • 10 ELAN RAM

Bij Elan Snowboards is men altijd gefocust om hun collectie te vernieuwen, maar soms betekend vernieuwing kijken naar het verleden. De R.A.M. is ontworpen door een ontwerp uit het verleden te hergebruiken en te perfectioneren: de rocker. Met een agressief directioneel profiel, een veelzijdige houten kern, de nieuwe dunne sidewalls en de nieuwe All-mountain Rocker kan de R.A.M. niet worden tegengehouden. Gebouwd om zonder moeite door de poeder te glijden en een soepele vergevingsgezinde allround ride te verzorgen, neemt R.A.M. je mee back to the future.


meer info...

* Vereiste velden

Normale prijs: € 289,95

Special Price € 241,51

Details

+ All Mountain + Directionele vorm + Slim profile and slanted Sidewalls + 4x2 insert patroon + Mach 4 geselecteerde Polyethylene materialen met een hoge moleculaire massa maken deze base duurzaam en makkelijk te onderhouden + Laminate G50 voor een significant lager gewicht + response kern door het beste aspen hout

Aanvullende Informatie

Sku 8295
Ski / Snowboard shape Reverse camber
Ski / Snowboard direction Directional
Ski / Snowboard type All Mountain
Belag Extruded

Waarom Klein Oostenrijk?

 • Gratis verzenden
  Wanneer je voor minimaal €100,00 besteld verzenden wij je order gratis.
 • Uit voorraad leverbaar
  Alles wat je op onze website kunt bestellen wordt direct uit onze winkelvoorraad geleverd. Mocht er onverhoopt toch iets uitverkocht zijn hebben wij altijd een passend alternatief.
 • Uitgebreid advies
  Klein Oostenrijk niet voor niets aanbevolen door de Nederlandse Ski Vereniging en Europeesche Verzekering.

  Al meer dan 25 jaar door de grote kennis, de service en het assortiment aanbevolen! Vragen over een product? Bel ons gewoon even op telefoonnummer, 030-2250812