Meer..
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'OK' te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
 

Online 24/7 open, klik hier voor alle openingstijden11 Burton Malavita EST

11 Burton Malavita EST

Meer productfoto's en video's

 • 11 Burton Malavita EST
De Burton Malavita is een stevige Freestyle binding. Dat wil zeggen dat alles aan deze binding getweaked is om alles in het park extra hoog, ver en goed te doen. Een Heel Hammock zorgt voor snelle response en comfort en de Asym-strap zorgt voor meer druk aan de buiten kan van je voet zodat butters en ollies nog beter gaan. De Malavita heeft ook nog een AutoCant footbed zodat je sneller je bochten kan kanten en in zetten.
Als laatste is dit natuurlijk de EST versie die de disc er in volledig elimineert. Nog meer gevoel met je board omdat je bijna op je board staat in plaats van op je binding. Daarbij komt ook nog dat je de binding veel preciezer kunt afstellen.


* Vereiste velden

Normale prijs: € 280,00

Special Price € 168,00

Aanvullende Informatie

Sku 9662
Merk Burton

Waarom Klein Oostenrijk?

 • Gratis verzenden
  Wanneer je voor minimaal €100,00 besteld verzenden wij je order gratis.
 • Uit voorraad leverbaar
  Alles wat je op onze website kunt bestellen wordt direct uit onze winkelvoorraad geleverd. Mocht er onverhoopt toch iets uitverkocht zijn hebben wij altijd een passend alternatief.
 • Uitgebreid advies
  Klein Oostenrijk niet voor niets aanbevolen door de Nederlandse Ski Vereniging en Europeesche Verzekering.

  Al meer dan 25 jaar door de grote kennis, de service en het assortiment aanbevolen! Vragen over een product? Bel ons gewoon even op telefoonnummer, 030-2250812