KIDS SKIFUN in de herfstvakantie 2024 De KIDS SKIFUN is een mooie ski ervaring voor kinderen van 8 tot 16 jaar!

De KIDS SKIFUN is een mooie ski ervaring voor kinderen van 8 tot 16 jaar! Je krijgt in de herfstvakantie 3 dagen twee uur ski les achter elkaar met als afsluiting je skidiploma.

Elk jaar in de herfstvakantie organiseert de skischool van Klein Oostenrijk in Culemborg de 3 daagse KIDS SKIFUN, naast dat je er veel plezier aan beleeft verbeter je je skitechniek zeer snel.

In de herfstvakantie van 2024 is de 1e KIDS SKIFUN dag op woensdag 30 oktober van 13.00 uur tot 15.00 uur en de 2e en 3e dag op donderdag 31 oktober en vrijdag 1 november. 

De KIDS SKIFUN en alle andere ski- en snowboardlessen kun je bij Klein Oostenrijk online boeken via onderstaande link.

LINK NAAR INFORMATIE

Dus ben jij tussen de 8 en 16 jaar oud en wil je graag (beter) leren skiën? Schrijf je dan snel in voor de KIDS SKIFUN! Het is een geweldige kans om in korte tijd grote stappen te maken in jouw skitechniek. Bovendien is het ook nog eens super leuk om samen met leeftijdsgenoten op de piste te staan en nieuwe vrienden te maken.

De lessen worden gegeven door deskundige instructeurs die zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving. Zo kunnen de kinderen optimaal genieten.

Wil je meer informatie of lukt het boeken niet helemaal, stuur dan een mail met je vraag naar skibook@kleinoostenrijk.nl whatsapp of bellen kan ook via 0652328574.

Comments (0)

No comments at this moment
Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking