Meer..
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'OK' te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
 

Online 24/7 open, klik hier voor alle openingstijdenHOLMENKOL WAX FLUID 100ML

HOLMENKOL WAX FLUID 100ML

Meer productfoto's en video's

Vloeibare, biologisch afbreekbare, wax om snel en eenvoudig het glijvermogen van je ski's of snowboard een boost te geven. Ook beschermt de wax het glijvlak van je ski's tegen beschadigingen door bijvoorbeeld kleine steentjes in de sneeuw. Het flesje is voorzien van een opbrengsponsje.  Flacon goed schudden, gelijkmatig en niet te dik aanbrengen op het belag, 5 minuten laten drogen (het belag heeft nu een witte waas), napolijsten met het aan de flacon bevestigde polijstvilt aan de onderzijde van de flacon. Ideaal om mee te nemen tijdens je skivakantie!

Breng de wax altijd aan op een droge ski of snowboard. Voor uitstekende glijeigenschappen en meer snelheid op de piste of in de loipe.

Inhoud: 100 ml


€ 12,50

Geregisteerde gebruikers krijgen standaard 8% korting. Als geregisteerde gebruiker betaal je dus geen €12.50 maar slechts €11.50.

Aanvullende Informatie

Sku 1000000078749
Merk Holmenkol

Waarom Klein Oostenrijk?

 • Gratis verzenden
  Wanneer je voor minimaal €100,00 besteld verzenden wij je order gratis.
 • Uit voorraad leverbaar
  Alles wat je op onze website kunt bestellen wordt direct uit onze winkelvoorraad geleverd. Mocht er onverhoopt toch iets uitverkocht zijn hebben wij altijd een passend alternatief.
 • Uitgebreid advies
  Klein Oostenrijk niet voor niets aanbevolen door de Nederlandse Ski Vereniging en Europeesche Verzekering.

  Al meer dan 25 jaar door de grote kennis, de service en het assortiment aanbevolen! Vragen over een product? Bel ons gewoon even op telefoonnummer, 030-2250812