Meer..
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'OK' te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
 

Online 24/7 open, klik hier voor alle openingstijdenDe juiste ski of snowboard passend bij het gebruik

Op zoek naar de juiste ski's of het snowboard wat het beste bij je past of andere wintersportgear, kom dan langs in onze shop!  Vergeet hierbij niet je ski- of snowboardschoenen mee te nemen.

Klein Oostenrijk heeft een geweldig team van ervaren adviseurs met een grote passie voor de wintersport, de adviseurs weten als geen ander hoe belangrijk het juiste materiaal voor je is en helpen je graag het juiste snowboard of de beste skiset te kiezen.

De medewerkers testen veel nieuwe modellen en hebben een schat aan ervaring die ze graag met je delen. Minstens zo belangrijk zijn je ski- of snowboard schoenen en met onze mogelijkheden om persoonlijke aanpassingen te doen durven we te zeggen dat je bij Klein Oostenrijk altijd slaagt.

Nog even geen tijd om naar de winkel te komen en wil je toch advies om bijvoorbeeld online in onze webshop te kunnen kopen , bel dan 030-2250812 we adviseren je dan ook graag over de online produkten of kijk eens op onze partner site TESTSKI

Wij zien of horen je graag,

Team Klein Oostenrijk