Meer..
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'OK' te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
 

Online 24/7 open, klik hier voor alle openingstijdenKopen of Huren? Aan u de keus!

Aktie Test-huur: de nieuwste modellen! Nu vanaf 95,- euro per week!

Wij hebben ook de mogelijkheid om de nieuwste modellen test-ski`s, tijdens uw vakantie te testen! Dit ook nog eens tegen een redelijk tarief. Wij hebben onder andere testmodellen van Atomic, Elan en Rossignol.

Aktie Testski's te koop: de nieuwste modellen!

Wij hebben voor jou de nieuwste modellen test-ski`s van Elan op voorraad , de ski's zijn tijdens onze testreis naar solden 3 dagen gebruikt.

Testreis solden 2015

 Moeten we nu huren of kopen is vaak de vraag die ons gesteld wordt.

Moeten we nu huren of kopen is vaak de vraag die ons gesteld wordt. Gaat u voor het eerst op wintersport dan kunt u het beste de materialen in Nederland huren. Het vakantiegevoel start hier en u kunt direkt de sneeuw in zonder uren wachttijd op locatie. Bij ons krijgt u een persoonlijk advies met duidelijke uitleg en er is geen taal bariere. Wij adviseren iedereen die vaker op wintersport gaat en voldoende budget heeft om in ieder geval zijn eigen skischoenen te kopen. De nieuwe skischoen wordt pasgemaakt en gaat zich vormen naar uw eigen voet! Als bij ons aangeschafte skischoenen toch niet helemaal goed zitten, dan kunnen deze vaak nog aangepast worden of wij nemen deze retour d.m.v. een waardebon minus de verhuurprijs.

Het voordeel van eigen ski`s en of snowboard is dat deze geheel naar uw eigen wensen en niveau geadviseerd wordt. U zult merken dat een goed geadviseerde ski/snowboard met veel meer plezier en vertrouwen door de sneeuw gaan.

Voor geregistreerde klanten is er altijd een vaste klanten voordeel van 8%. Dit kan helaas niet op aanbiedingen en bij inruil.

Door o.a. inruil hebben wij een enorme keuze in gebruikte ski's, skischoenen, snowboards en snowboardschoenen voor zowel kinderen als volwassenen.

Met de kids option heeft u de mogelijkheid om jaarlijks de ski`s en schoenen van uw kinderen tegen een van tevoren afgesproken prijs in te ruilen. Als u dit doet is kopen niet veel duurder dan huren!   Zie hiervoor de kids option. (Door het gebruiksverschil van snowboards hebben we geen kids option op snowboard materialen)

Klein Oostenrijk heeft voor u een zeer gevarieerd aanbod van huurmateriaal. Ons huurmateriaal is altijd van een hoge kwaliteit. Het wordt met de modernste apparatuur afgesteld en geslepen en altijd sneeuwklaar afgeleverd!

In onderstaande tabel vindt u onze vanaf prijzen:

Verhuurprijzen per week (10 dagen)

Huurmateriaal Junior Senior
Allround Ski v.a. 25,- 45,-
Sport Ski v.a. x 65,-
Race Ski v.a. x 95,-
Ski Schoenen v.a. 17,50 35,-
Ski Stokken v.a. 5,- 5,-
Snowboard v.a. 35,- 65,-
Snowboard Schoenen v.a. 25,- 35,-
Dakkoffer v.a.  nvt. nvt.
Allesdrager v.a.  nvt. nvt.
Sneeuwketting v.a.   15,-