Meer..
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'OK' te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
 

Online 24/7 open, klik hier voor alle openingstijden



NIKWAX DONSWASH 300 ML

NIKWAX DONSWASH 300 ML

Meer productfoto's en video's

 • NIKWAX DONSWASH 300 ML

Nikwax Down Wash is een non-detergent, biologisch afbreekbaar vloeibaar wasmiddel dat vuil, lichaamsvet en restanten van detergent (waardoor het dons vervuilt en klontert, zodoende haar zachtheid verliest) verwijdert. De waterrepellency blijft bestaan. Advies: dons droogt goed in een drooger, 60 minuten op een lage temperatuur. Hang het dan 24 uur in een warme en droge ruimte. Met licht kloppen zorgt je dat de veertjes weer helemaal loskomen.


€ 13,95

Geregisteerde gebruikers krijgen standaard 8% korting. Als geregisteerde gebruiker betaal je dus geen €13.95 maar slechts €12.83.

Aanvullende Informatie

Sku 5020716191002
Kleur Uniek
Maat MTL

Waarom Klein Oostenrijk?

 • Gratis verzenden
  Wanneer je voor minimaal €100,00 besteld verzenden wij je order gratis.
 • Uit voorraad leverbaar
  Alles wat je op onze website kunt bestellen wordt direct uit onze winkelvoorraad geleverd. Mocht er onverhoopt toch iets uitverkocht zijn hebben wij altijd een passend alternatief.
 • Uitgebreid advies
  Klein Oostenrijk niet voor niets aanbevolen door de Nederlandse Ski Vereniging en Europeesche Verzekering.

  Al meer dan 25 jaar door de grote kennis, de service en het assortiment aanbevolen! Vragen over een product? Bel ons gewoon even op telefoonnummer, 030-2250812