Meer..
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'OK' te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
 

Online 24/7 open, klik hier voor alle openingstijdenRECCO AVALANCHE RESCUE SYSTEM

RECCO AVALANCHE RESCUE SYSTEM

Meer productfoto's en video's

 • RECCO AVALANCHE RESCUE SYSTEM

De must have voor iedere skier en snowboarder die regelmatig buiten de piste te vinden is. 

Het systeem bestaat uit de RECCO-reflector: een reflectieplaatje dat door de wintersporter op of in de schoenen, kleding of helm gedragen kan worden. Dit plaatje werkt niet op batterijen, maar bestaat uit een afgestemde dipoolantenne waarvan de twee delen onderling door middel van een diode zijn verbonden. Daarnaast bestaat het RECCO-systeem uit een RECCO-detector, die bestaat uit een zender die een sterk gerichte bundel radiosignalen met een frequentie opwekt op de resonantiefrequentie van de antenne, en een ontvanger die reflecties op de dubbele frequentie ontvangt. De diode in de reflector zorgt voor frequentieverdubbeling. De detector wordt door reddingsdiensten in wintersportgebieden gebruikt.

De RECCO-reflector wordt door verschillende merken in kleding verwerkt. Hierdoor is het systeem relatief veel vertegenwoordigd onder wintersporters.

Het is geen vervanging voor de standaard lawine-veiligheidsuitrusting; zoals Lawinepieper, sneeuwschep en sneeuwsonde.


€ 19,95

Geregisteerde gebruikers krijgen standaard 8% korting. Als geregisteerde gebruiker betaal je dus geen €19.95 maar slechts €18.35.

Aanvullende Informatie

Sku 8712318076319

Waarom Klein Oostenrijk?

 • Gratis verzenden
  Wanneer je voor minimaal €100,00 besteld verzenden wij je order gratis.
 • Uit voorraad leverbaar
  Alles wat je op onze website kunt bestellen wordt direct uit onze winkelvoorraad geleverd. Mocht er onverhoopt toch iets uitverkocht zijn hebben wij altijd een passend alternatief.
 • Uitgebreid advies
  Klein Oostenrijk niet voor niets aanbevolen door de Nederlandse Ski Vereniging en Europeesche Verzekering.

  Al meer dan 25 jaar door de grote kennis, de service en het assortiment aanbevolen! Vragen over een product? Bel ons gewoon even op telefoonnummer, 030-2250812