Meer..
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'OK' te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
 

Online 24/7 open, klik hier voor alle openingstijdenSkiles en Snowboardles

Klein Oostenrijk skischool

SKi- en Snowboardschool "Ski-Sportief" met "Klein Oostenrijk" in ExperienceCenter.

Nu ook speciale kindercursussen! 

Wil je maximaal genieten tijdens de wintersport, je conditie en techniek op peil houden? Zet dan de ski- snowboardtraining in je agenda. Daarnaast is het erg leuk om te doen met je partner, vrienden of het hele gezin. Heb je interesse? stuur ons dan even een e-mail  dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 

 

 Top! Indoor skiles bij Klein Oostenrijk

Prijslijst seizoen 2018 - 2019

Ski trainingsgroep tot 6 personen                    Snowboard trainingsgroep tot 4 personen
Introductieles 25,- Introductieles 30,-
Losse les 25,- Losse les 30,-
Cursus 7 lessen 165,- Cursus 7 lessen 195,-
Vervolgles 24,- Vervolgles 28,-
Cursus 12 lessen 280,- Cursus 12 lessen 310,-
Vervolgles 23,- Vervolgles 26,-
Cursus 20 lessen 450,- Cursus 20 lessen 495,-
Prive les p.u. (max. tot 4 personen)  125,- Prive les p.u. (max. tot 2 personen) 125,-
Kindercursussen  info    
Kinderfeestje  info Scholen, groepen, bedrijfsuitjes info


De voordelen van onze indoorskibaan:

 • Professionele ski en snowboard leraren
 • Bij de baan is een spiegel waarin je je verrichtingen kunt zien en evt. kunt corrigeren.
 • De skileraar staat vlak voor je en geeft zowel groeps- als individuele instructies waardoor iedereen zich op zijn of haar niveau zich kan ontwikkelen.
 • De hellinghoek en de snelheid kan worden aangepast.
 • Door de eindeloze afdaling heb je veel tijd om je te concentreren op je techniek.
 • Onze manier van lesgeven is geschikt voor zowel de beginnende als de (ver) gevorderde skiër en snowboarder.
 • Tijdens onze lessen wordt ook aandacht besteed aan rem- en val(snowboard) techniek
 • Al na een aantal lessen heb je de grondbeginselen onder de knie.
 • Mensen met angst kunnen deze overwinnen door persoonlijke begeleiding en instructies.
 • Door een goede voorbereiding en training van je spieren ben je minder gevoelig voor blessures tijdens de wintersport. Bovendien breng je je (ski) conditie op peil. Volgens onderzoek hebben mensen die zich op deze manier voorbereiden op de wintersport 75% minder kans op een blessure, en dat is natuurlijk een goed gevoel.
 • Door de consumentenbond getest als beste methode.
 • Geen last van regen, kou en wind.
 • Steeds meer ouders kiezen voor hun kinderen voor indoorskilessen. De voordelen zijn de instructies in eigen taal, de persoonlijke begeleiding en een leuke voorbereiding op de gezinsvakantie. De meest ideale leeftijd voor het skiën op een indoorskibaan ligt rond de 5 jaar. Is uw kind jonger dan kunnen wij dat het beste beoordelen tijdens een proefles.

Ski- en Snowboardlessen

De leraren zijn opgeleid volgens een speciaal ontwikkeld leerplan. Volgens dit leerplan wordt door elke leraar lesgegeven en alle vorderingen van de cursisten bijgehouden. Mocht je eigen leraar onverhoopt een keer afwezig zijn dan kan een andere leraar het naadloos overnemen.

We hebben een geweldig team van ski- en snowboard leraren die vol enthousiasme en expertise de lessen verzorgen. Iedereen kan bij ons terecht, ongeacht je leeftijd (jong of al wat ouder), de echte beginner maar ook de (ver)gevorderde leert nog iedere les bij.

Draag sportieve lekker zittende kleding bijvoorkeur met lange mouw en broekspijp. Snowboarders zijn gebaat bij het dragen van een snowboardbroek aangezien je als snowboarder zittend op de baan je bindingen vast doet. Het dragen van een helm is voor iedereen aan te raden, voor kinderen tot en met 12 jaar is het dragen van een helm en eventuele andere bescherming (bij het snowboarden) verplicht.

Ski Sportief

Onze indoorskibaan is een lopende band bekleed met kunsttapijt. Doordat de lopende band onder je door naar boven glijdt, ski/snowboard je voor je gevoel naar beneden op een "eindeloze" afdaling. De baan is variabel qua hellingshoek en snelheid.
Voor vragen of meer informatie zie onze site of stuur ons een mail dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact op.

Menno Wijers  De roots van Ski Sportief gaan inmiddels ruim 30 jaar terug. Menno Wijers startte destijds een eigen skischool Ski Sportief in Utrecht. In 2011 zijn wij, Ski Sportief en Klein Oostenrijk, een samenwerkingsverband aangegaan. Nu staat Menno alweer 7 jaar aan het hoofd van de skibaan in Culemborg en daar zijn wij heel trots op!

Menno traint de leraren volgens een speciaal ontwikkeld leerplan. Volgens dit leerplan wordt door elke leraar lesgegeven en alle vorderingen van de cursisten bijgehouden. Mocht je eigen leraar onverhoopt een keer afwezig zijn dan kan een andere leraar het naadloos overnemen.

Naast Menno hebben we een geweldig team van ski- en snowboard leraren die vol enthousiasme en expertise de lessen verzorgen. Iedereen kan bij ons terecht, ongeacht je leeftijd (jong of al wat ouder), de echte beginner maar ook de (ver)gevorderde leert nog iedere les bij.

Volgens hoofdtrainer Menno Wijers valt er altijd nog wat te leren!

Talenten trainen bij Klein Oostenrijk! Roosmieke en Daphne verbeteren hun techniek onder leiding van Menno Wijerslees meer