Meer..
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'OK' te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
 

Online 24/7 open, klik hier voor alle openingstijdenSkischool proeflessen

Proefles voor jongeren en volwassenen

Voor een proefles hanteren wij dezelfde prijs als bij een reguliere les. Mocht je na de proefles besluiten een cursus te boeken dan krijg je 10,- als korting retour. Een proefles is bedoelt om kennis te maken met de baan en onze manier van lesgeven en is daarom eenmalig. Tijdens de proefles ski of snowboard je mee als een "gewone" cursist, er wordt gekeken naar je niveau en dat wordt genoteerd in ons systeem. Je kunt bij ons terecht als echte beginner maar ook als (ver)gevorderde. Ben je al meer ervaren in de sneeuw dan is het goed om je te realiseren dat het skien en snowboarden op een indoorbaan veel techniek vergt en minder vergevingsgezind is dan de sneeuw. Voor je gevoel zul je wat stappen terug doen op de baan maar door vanuit de juiste techniek te trainen kun je je op de baan voor de sneeuw verder ontwikkelen!

Kom ruim op tijd, 15minuten voor aanvang van de les, zodat er voldoende tijd is om het juiste materiaal aan te meten. Een medewerker zal je hierbij helpen en een en ander uitleggen. Een volgende keer kun je het dan regelen.

Proefles voor kinderen

Voor de leraar is een proefles tevens een manier om te kijken of  kinderen instaat zijn om de informatie en techniek toe te passen. De gemiddelde leeftijd om te starten met lessen op een indoorbaan is rond het 5de jaar. Echter sommige kinderen zijn motorisch en qua informatieverwerking al jonger instaat om de lessen te volgen, andere kinderen kunnen beter wat later instappen. De leraar kan je hierover na de proefles adviseren.

Kinderen leren het beste in hun eigen tempo en hebben behoefte aan een ontspannen en speelse manier van lesgeven. Veel individuele aandacht en voor hun begrijpelijk taalgebruik. Ski Sportief heeft veel ervaring in het geven van ski- en snowboardles aan kinderen. Daarom bieden wij speciale kindercursussen aan.

Voor kinderen die niet kunnen op tijden van onze speciale kindercursus houden wij zoveel mogelijk rekening met de groepssamenstelling in de reguliere lessen. Kinderen vanaf +/-8 jaar kunnen qua informatie verwerking en het aanleren van de technieken mee skiën in het regulieren programma voor jongeren en volwassenen. Toch zal een kindercursus met leeftijdsgenootjes hun extra plezier brengen. Bij voldoende aanmelding is uitbreiding eventueel mogelijk.

Speciale Kinder-Ski-Cursussen! Kom je bij ons skiën? Wekelijks in een gezellig groepje.