Meer..
Deze website maakt gebruik van cookies. Door gebruik te blijven maken van deze website, of door op 'OK' te klikken, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.
 

Online 24/7 open, klik hier voor alle openingstijdenSUPERFEET GREEN

SUPERFEET GREEN

Meer productfoto's en video's

 • SUPERFEET GREEN

De Superfeet Green is de ideale zool voor skién of snowboarden die optimale steun en stabiliteit biedt. 

De unieke kuipvorm bij de hak zorgt ervoor dat het hielbot rechtgezet wordt, door het rechtzetten komt het voetskellet in zijn meest natuurlijke vorm. De hielkuip zorgt tevens voor een maximale schokdemping terwijl het zooltje ook de middenvoet extra ondersteund. Hierdoor heb je minder snel last van branderige en vermoeide voeten. Dit voorkomt daardoor veel van de klachten in ski of snowboardschoenen.

Dertig jaar geleden begonnen twee Amerikaanse artsen met de ontwikkeling van speciale zooltjes voor wandelaars en skiërs. Inmiddels hebben ze een enorme staat van dienst opgebouwd onder fanatieke buitensporters. In de Superfeet Preformance Green  wordt deze jarenlange ervaring samengebracht met de nieuwste technologieën.

Het is belangrijk de juist maat zool te gebruiken, de hielkuip is daar bij leidend. Wij adviseren u graag!* Vereiste velden

€ 49,95

Geregisteerde gebruikers krijgen standaard 8% korting. Als geregisteerde gebruiker betaal je dus geen €49.95 maar slechts €45.95.

Aanvullende Informatie

Sku 5351
Merk Superfeet

Waarom Klein Oostenrijk?

 • Gratis verzenden
  Wanneer je voor minimaal €100,00 besteld verzenden wij je order gratis.
 • Uit voorraad leverbaar
  Alles wat je op onze website kunt bestellen wordt direct uit onze winkelvoorraad geleverd. Mocht er onverhoopt toch iets uitverkocht zijn hebben wij altijd een passend alternatief.
 • Uitgebreid advies
  Klein Oostenrijk niet voor niets aanbevolen door de Nederlandse Ski Vereniging en Europeesche Verzekering.

  Al meer dan 25 jaar door de grote kennis, de service en het assortiment aanbevolen! Vragen over een product? Bel ons gewoon even op telefoonnummer, 030-2250812