ZADELTAS SKS EXPLORER EXP M/SPATBORD 13L ZW
ZADELTAS SKS EXPLORER EXP M/SPATBORD 13L ZW

ZADELTAS SKS EXPLORER EXP M/SPATBORD 13L ZW

SKS
725839
€ 79,99
Inclusief belasting

SKS 11672 EXPLORER EXP. SADDLEBAG. Deze zadeltas biedt niet alleen opslagruimte, maar heeft ook een handig opsteekbaar spatbord.Waterdichte zadeltas met spatbord voor bikepacking

Omschrijving

Waterdichte zadeltas met spatbord voor bikepacking

 

Neem je spullen mee en bescherm jezelf met de EXPLORER EXP. SADDLEBAG. Deze zadeltas biedt niet alleen opslagruimte, maar heeft ook een handig opsteekbaar spatbord. Het bekende SKS X-GUARD spatbord kan zonder gereedschap aan de onderkant van de tas worden bevestigd.

 

Je bevestigt de tas eerst met een framebeschermende, rubberen flap aan de zadelpen met behulp van klittenband. Vervolgens maak je hem stevig vast met twee riemen aan de zadelstangen. Met een inhoud van maximaal 13 liter biedt de EXPLORER EXP. SADDLEBAG veel ruimte, en dankzij de verstelbare riemen kan hij kleiner worden gemaakt.

 

De tas is gemaakt van sterk, waterdicht materiaal en kan dankzij het ontluchtingsventiel worden samengedrukt na het inpakken. Zo is hij altijd klaar voor off-road avonturen. Het mat/glanzende design met reflecterende elementen en achterlichtlussen ziet er stijlvol uit. Het oranje bagagenet met rubberen bekleding is ook verkrijgbaar in het zwart. Maximaal laadvermogen: 5 kg.

 

Kenmerken:

- Waterdicht

- Inclusief opsteekbaar spatbord

- Ontluchtingsventiel

- Reflecterende elementen

- Bevestiging met framebescherming

- Verstelbare riemen

- Inclusief bagagenet in twee kleuren

 

Specificaties:

- Materiaal: 100% Polyamide

- Kleur: Zwart

- Gewicht: 500 g

- Inhoud: 13000 ml

- Afmetingen: 575 x 165 x 345 mm

Productdetails

4002556978815

Opmerkingen

Product toegevoegd aan de wensenlijst
Product toegevoegd aan vergelijking